4InfoSecure sponsor van TFS Schiedam

Martin en Rob vinden het belangrijk om lokale activiteiten te sponsoren. Zodoende investeren wij in het volgende:

badminton-sponsoring

Onderstaand bericht verscheen in het clubblad van TSF Schiedam. 

Wij hadden een leuk gesprek met onze nieuwe sponsor Martin Goudzwaard van 4InfoSecure. Martin sponsort met zijn bedrijf dit seizoen ons eerste team en is bovendien baansponsor!

Allereerst van harte welkom Martin. Hoe lang heb je al een “band” met TSF?
Vanaf het moment dat mijn dochter bij TSF ging spelen. Zij was toen een jaar of 12, dus dat zal rond 2002 geweest zijn.

Wat betekent badminton voor jou?
Voor mij zelf ontspannen door inspannen ;-). Ik speel recreatief maar vindt het daarnaast ook een leuke sport om naar te kijken.

Vertel eens iets meer over je bedrijf, hoe lang ben je hier al eigenaar van?
4InfoSecure bestaat een jaar. Opgericht door Rob Rijk en mijzelf. Omdat wij constateren dat er een enorme behoefte is aan begeleiding bij het veilig omgaan van informatie. Ik ben al langer werkzaam in de wereld van Informatieveiligheid, en dat werk wordt steeds actueler. Kijk maar eens hoe vaak er in de media aandacht aan wordt gegeven. En dat is ook wel logisch. We willen continu overal kunnen beschikken over de informatie die we op dat moment nodig hebben, zowel zakelijk als privé. En daar worden we ook toe uitgenodigd door de leveranciers van smartphones en tablets.  Maar de risico’s dat daarbij informatie in handen valt van onbevoegden (criminelen en overheden) neemt hand over hand toe.

4InfoSecure probeert medewerkers binnen organisaties te helpen zo veilig mogelijk met informatie om te gaan. In de wetenschap dat ze dat thuis, in de privésfeer waarschijnlijk ook zo gaan doen. En zo maken we Nederland een beetje (informatie) veiliger!

Wat maakt het dat je het belangrijk vindt om TSF te sponsoren?
Omdat ik denk dat sporten in zijn algemeenheid goed is voor lichaam en geest. Ik denk dat TSF met badminton mensen uit hun luie stoel en achter de tv vandaan haalt. Prima dus! Maar ik realiseer mij dat sportverenigingen zoals TSF het lastig hebben om het hoofd boven water te houden. Dat dit alleen maar kan door de inzet van veel vrijwilligers én van financiële injecties uit sponsoring. Daar draagt 4InfoSecure graag een steentje aan bij. Houden we Nederland niet alleen een beetje veiliger maar ook gezonder! “